Kokoan tänne kotimme uudistusta..

Muutimme tuossa marraskuun lopussa omaan rivariasuntoon. Laitoimme silloin kotimme kaikki pinnat uusiksi.. Tämä urakka ei näytä koskaan loppuvan..

Oma makuhuone:

147250.jpg 150380.jpg

Meidän makuuhuoneen uudet tapetit.. :) "Päätyseinään" tuli tuollanen valea tiilikuvioinen tapetti, jossa tiilet hieman koholla.. Ja kahteen muuhun kokonaiseen seinään tuo vaaleanbeige. Neljännellä seinällä on ikkuna ja parvekkeen ovi, laitoimme siihenkin tapetin, koska muuten huone näytti paljaalta ja rikkonaiselta.. Nyt on hieman lämpimämpi tunnelma.. :) Olemme tyytyväisiä.. :) Kiitos, isälleni hyvästä työstä! :):)

Jessen huone:
147253.jpg 147252.jpg
Jessen huoneen kaikki seinät patteri mukaanlukien maalattiin tällä ihanalla sinisellä! Näissä kuvissa vielä hieman keskeneräiset salamat tein itse :) kirkkaan vihreällä.. :)
Idea lähti liikkeelle näistä Jesse vaatekaappien uusista kahvoista..
147254.jpgJotka ei vielä tässä kuvassa ole kunnolla edes kiinni.. :)
Katto maalattiin valkoisella, jossa aavistus sinistä sävyä. Samalla värillä maalattiin huoneessa olleet jo 20 vuodessa TOSI kellastuneet vaatekaapit, jotka on upotettu huoneen seinään.. Huoneesta tuli viihtyisä. Kattoon lisättiin pimeässä loistavia tähtiä, sekä Ikeasta ostettu aurinko-lamppu ja naapurilta saatu kuu -seinävalo..

WC:
147255.jpg
Alakerran vessassa oli keltaset ja rähjäsen näköiset itse tehdyt kaapistot, jotka maalattiin niinikään samalla sinisellä, kuin pojan huonekin. (minäkö muka tykkään sinisestä?? :) )  Pikku huoneesta tuli heti paljon viihtyisämpi.. Samalla sinisellä maalattiin myös eteisen kaapit, jotka eivät näytä yhtään samalta väriltä kuin muualla..

Kuvassa olevan olohuoneesta poistettiin siinä olleet kukkatapetit ja paklattiin reiät piiloon. Seinät maalattiin valkoisiksi.. Tänne on mahdollisesti tulossa uutta väriä vielä joskus.. :) Tahtoisin ehkä tumman harmaata/ruskeaa tapettia tai maalia.. :)

  • Ja kuten näkyy alakerta on parkettia, keittiö ja yläkerta on muovimattoa, josta en tykkää yhtään, näihin on suunniteltu laminaattia.. Väri on keittiössä ja kylppärissä kammottavan punainen ja yläkerran huoneissa ällöttävän oksennuksen kirjavan ruskea.. (-YÄK-)
  • Yläkerran vessaan on tulossa kaakelit, jossain vaiheessa..
  • alakerran vessan lattia kaakeloidaan, jossain vaiheessa..
  • "Keittiöremontti" alkaa ensiviikolla.. :) (JIPPII!)

-tästä lisää myöhemmin-

-kaikki ollaan siis tehty ihan itse ja käytetty sukulaisia.. :)
Ja niin aiommekin tehdä niin kauan ja niin pitkälle kuin mahdollista..-