Unohdin aivan kertoa, että olinhan minä hyvä neulomaan yläasteella..
Neuloin viikossa villapaidan ja toisenkin.. :)
Silloin innostuin ja se vei mukanaan.. Niiden jälkeen päätin luopua urastani.. :)

Siniharmaa villapaita sai opettajalta 9+ arvioksi, josta olin valtavan ylpeä.. En ollut koskaan saanut mitään niin hyvää aikaiseksi käsitöissä.. :) Opettaja ei oikein ymmärtänyt silloisia keksintöjäni.. :)
Pidin jopa paitaani! Se oli ihana! Mutta siinä oli aivan liian pitkät ja suuret hihat.. Kavensin niitä älykkästi, muutakun vedin vain hieman sisäänpäin, siitä johtuen minulle tuli erittäin lihaksikkaat kädet ja lostavan näköinen haukkari.. :) Paita kutitti, enkä pystynyt pitämään sitä kauaa aikaa kerrallaan päällä.

Vaaleanpunaisen paidan tein oikeastaan sen takia, että sain lempinimen nasu yläasteella, koska pukeuduin vaaleanpunaiseen.. Mikäs sen parempi vaatetus kuin vaaleanpunainen villapaita.. Langaksi valitsin tuollaisen hieman pörröisen langan, jonkan nimeä en tietenkään enää muista.. Paidan hihoista tuli sopivat, tiesinhän jo entuudestaan, että niissä saattaisi olla ongelmia.. Mutta paita jäi tosi lyhyeksi.. Ja pesussa se lyheni vielä entuudestaan.. :) Rakastin tätä paitaa kuitenkin.. Muttei se enää mahdu päälleni.. Raskauden jälkeen en ole saanut enää mahtumaan Rinnat ja vatsa kiristävän niin, etten pysty hengittämään.. Päätin siis purkaa sen.. Muuton yhteydessä se kuitenkin hävisi jonnekin, enkä enää tiedä missä se voisi olla..

Muistin tämän äsken, kun laitoin noita lankakuvia... Ajattelin jakaa sen kanssanne... :)