Äiti innostu ostamaan noita värikkäitä geelijuttuja messuilta ja voi että ne on kivoja, enää ei vain ole kaapissa kuppeja, joihin viitsisi laittaa.. Eikä tilaa, jonne ne saisi tungettua. Miehellä menee hermo, et taasko uus juttu.. Mutta ku ne on niin kivan värisiä.. :)

480131.jpg

Tässä kuvassa siis ihan multaan pistettyä ruohoa tuossa valkosessa kupissa. Sitten nuo oksat on tungettu tuohon punaseen geelijuttuun ja edessä ruoho taas oranssiin.. En peittänyt millään, ku aattelin et jos alkaa haista tai jotain.. Mutta katsotaan mitä näistä tulee.

Lisäksi värejä on vielä: sininen, valkoinen (läpinäkyvä), keltainen, tummanpunainen ja tietty kaikkea mitä väriyhdistelmiä niistä sitten saakaan.. Äiti on hurahtanut aivan täysin.. :)

480136.jpg

Aivan juu, tässä vielä muutamanlaista variaatioo ensimmäisistä kokeiluista: keskellä olevassa punaisessa lasissa on tulppaani upotettu vaasiin, joka ei siis tähän näy (kokeilin vain mitä sille tapahtuu =ei mitään! Säily paremmin kuin nuo tuossa maljakossa.. :)) Ja sitten tuohon toiseen on upotettu tuikkulasi ja se siellä iloisesti palaa, tälläsen voisi viedä vaikka jollekin lahjaksi.. :)

Messuilla sillä näytteilleasettajalla oli läpinäkyvässä geelissä upotettu ruusuja. Sellanen iso ja korkea purkki täynnä.. Sellanen olis ihana lahja.. :) Tai aattelepas jollekin vauvan saaneelle tai häälahjaksi.. :)