Elisa kässää sivuilta bongasin tämän:

Täten haastan muut kestovaippoja ompelevat blogittajat ynnäämään yhteen miten paljon vaippoja on ommellut ja missä ajassa. Liitä inventaarioviestiisi linkki tähän kirjoitukseen ja tämän kirjoituksen kommentteihin linkki inventaarioosi, niin kaikki asiasta kiinnostuneet pääsevät jyvälle. Kuva ei ole pakollinen, mutta mukava hahmotusapu.


Juuh ja vielä selvennykseksi, linkitä oma vaippakasasi Elisan sivuille.. :)

Haastan siis sinutkin mukaan!!


Tässä koko varasto tällä hetkellä.. :) Nämä siis vauvalle..
Eikä tuossa kyllä ole edes kaikki, kun tuossa justiin sain muutamat valmiiksi.. :)


551489.jpg

Tässä ihan alaalla: saippuaa, hoitoliinoja ja harsovaippoja (6 normaalikokoista ja 2 isompaa)..
Seuraavalla rivillä: 10 kpl  nb/s vekkulin kuoria, (ja jotain muita en tiiä mitä) 7 kpl ihan pikkasia nb-vaippoja, ja iso kasa imuja.. (taittoja sekä muotoon ommeltuja)
Toiseksi ylin rivi: 8 kpl aio-vaippoja, 1 kpl sivutarrallinen ja 3 kpl täyttövaippoja (kaikki nää kokoa S)
Ylärivillä: 4 kpl hahtuvia (2 S kokoa- 2 M kokoa), 4 kpl täyttövaippoja sekä 4 kpl fleece/pul kuoria (kokoa M)

Lisäksi puuttuu ainakin 2 x pul-kuori (Sivunepillinen iso M ja bumby 7-10 kg), 2x Fleece-kuori (kokoa M, toinen on sivutarroilla) ja s-koon sisävaippa..

(Lisäksi ainakin 10 kpl vaippoja odottamassa ommelta.. :D )

Ihan ensimmäiset kokeiluvaipat olen ommellut pojalleni, kun odottelin häntä saapuvaksi 2005 keväällä.. Koskaan näitä ei kuitenkaan tullut käytettyä ja olivat lähinnä vain "opettelua ompelun maailmaan".  Kunnes pojan ollessa vuoden innostuin uudestaa, kun kertiksien jatkuva hajuongelma ja täydet roskikset alkoivat kyllästyttää.. Hetken aikaa jaksoin kokeilla, mutta mies ei asiasta innostunut. Poikakin repi vaipat itse pois, eikä halunnut niitä pitää ollenkaan! Nyt päätin vauvan kanssa kokeilla sitten ihan alusta asti ja kunnolla... Elokussa selviää kuinka lähtee käyntiin...

(Itse olen täysikestoillut kestophs:llä joulusta  2006 asti (siihen asti osakestoilin melkein vuoden..), kun kertiksistä alkoi tulla ihottumaa raskauden takia.. Jatketaan kestositeillä elokuussa.. ;) Suosittelen muillekin!)

*tiedot päivitetty 14.5.07 :)*