Meilläkun ollaan taistelu tän potta asian kanssa kohta jo vuosi!
Poika sai ekan pottansa 1v lahjaksi. Sanana "potta" vastaa kirosanaa! Menetkin mainitsemaan potan, ni poika huutaa, juoksee karkuun ja tekee kaikkea muuta kuin istuu kiltisti potalle "asioimaan".. Ollaan taisteltu ja piilotettu pottaa, otettu uudelleen esille ja taas taisteltu.. Eipä tulosta ole tullut kuin muutama pieni vahinko..

Voisimpa melkein sanoa, että poika on täysin yökuiva! Illalla (klo. 20-20.30) yövaippa ja aamulla (klo. 8-9) ehkä yhdet pissit löytyy, jos niitäkään! Aamulla, jos vaipassa on pissit, ei suostu vaippaa vaihtamaan, ei halua ottaa pois. Jos vaipan saa pois, ei anna laittaa uutta -> pissii lattialle alle 10 min, ei suostu potalle! Ei ilmoittele mitään, jos pissi tulee, mutta kakkaa huutaa (sitten kun se on vaipassa!). Tekee salassa tai vaivihkaa, niin ettemme kerkeä pyytämään potalle menoa. Oon yrittäny kiikuttaa potalle aina ruuan/juoman jälkeen, mutta kaveri ei millään malta istua aloillaan, vaan huutaen vänkää ittensä ylös, juoksee karkuun ja pissii lattialle. Jotenkin tuntuu aivan toivottomalta.. Oon kuitenkin päättäny, et ei mitään kiirettä! Oppii sen sitten ajallaan! Josko hoksaisi nyt kesällä edes puskaan pissimisen, niin pääsis pikkasen helpommalla.. Ja josko sitten vauvan tulo 2kk päästä saisi pojan tajuamaan, että vauvat pissii vaippaan ja iso poika potalle..

Apua, enää kaksi kuukautta, masu-aika käy vähiin!!

Niin no, kokeilin tälläsiä harkkahousuja.. Nämä ovat vasta "demoversio", kaava on siis omasta päästä..
651674.jpg651675.jpg
Poika osaa jo vetää masua sisään kuvattaessa.. (kuminauha vielä liian löysällä, on kiinni vasta toisesta päästä..)

Fleece, sivulla resori
imuina: fleece ihoa vasten, edessä 4 x frotee, takana 2x frotee
(Imun fleece on auki päistä, mutta muuten ommeltu kiinni housuun. Imun saa vedettyä ulos fleecen välistä ja näin helpompi ja nopeempi kuivumaan..)

Hyvin ainakin pitänyt ekassa kokeessa pisut sisässään.. ;) Pikkasen kaavaa muokkaamalla aion tehdä useamman.. :)