Jotain uutta, jotain vanhaa...

Kylppäriremppa odottaa edelleen etenemistään! Josko saataisiin se Juhannusviikolla etenemään! Sinne ollaan tähtäämässä, jos saatais tuo muovimatto pois ja pääsis sitten lattiaa kuivattelemaan.. Tulee olemaan muutama viikko varmaa ilman suihkua ja pesukonetta.. Hyvä, jos saatais ennen vauvaa valmiiksi!

Tältä se lattia nyt näyttää.. Tuossa menee sauma, joka on auki lähes koko matkalta. Suihkussa käydessä se on "turvassa", mutta jos saunassa käy tästä on pakko mennä yli ja koko aukko kastuu! On juuri siinä keskellä! Saunaa ei voi kunnolla pestä/huuhdella, kun vedet valuu suoraan tähän ja muutenkin tosi hankala ja ärsyttävä paikka. Inhottaa koko kylppäri, sais nopeesti pois tän mielestä!
633574.jpg

Suihkuun päästää porukoitteni luokse (asuvat vajaan 8 km päässä) ja saadaa lainata jopa pesukonetta.. hih.

Maalien värit on valittu (maalataan siis kaakelit samallalailla kuin keittiössäkin)
Lattian laatat on ostettu
Lattiakaivolle uusi päällinen (ostettu)

Muut vielä odottavat kaupassa (tarjouksia pyydetty kolmesta paikasta, käydään vielä ainakin kahdessa paikassa ensi viikolla..)

Mulla oli hienot piirrustukset suunnitelmista, mutta oon sen jonnekin kadottanu, siitä ois nähny mitä muuta tulee.. :) Niin ja millanen se nyt on.. :) No piirrän uudet ja laitan sitten tänne.. :)

Saunan lauteet ja paneelit on vielä höyläämättä.. Laudat on miehen kotona..

Lattia laatta on hiukan tätä tummempi, sitä on 7 neliöö ja toinen on vielä tummempaa ja siinä on hiekkapinta (karhea) sitä on 3 neliöö. Päädyttiin kahteen, kun ei osattu päättää.. Värin piti olla sama, mutta polttoerä olikin aivan erilainen kuin mallilaatoissa ja siksi sinne tulee nyt sitten kahdella värillä..
(karhea laatta suihkun alle ja "käytäväksi" ripoteltuna saunaan.. Toista laatttaa sitten kaikkialle muualle..)
633464.jpg
Seinille tulee keskimmäinen ruskea ja sitten tuollanen siniharmaa vaalea sininen. (noissa listoissa sitä väriä ei ole, on tuon laatan alla yläreunassa..)

Tästä Jesselle ja toukalle omat pyyhekoukut.. Laitan toisen ehkä ylös ja toisen alas..
633532.jpg

Tällästä suihkukaappia unelmoisin, mutta.. (ei ehkä mahdu budjettiin)
Mutta suihkuseinä siihen ainakin tulee (nyt kastuu peilit ja käsienpesuallas aina suihkun yhteydessä..)
 633546.jpg
Kuva hiukan huono, otettu peilin kautta.. Hotellista.. Tässä on neljä lasia, joista kaksi keskimmäistä vain aukeaa..

652266.jpg Ajattelin tälläsen käydä ostamassa... :)