Kylläpäs tämä nyt on herättänyt eripuraa...

Jokin kiksahti päässäni ja on nyt vain pakko pikkasen antaa tulla tekstiä.. Sori vain näin etukäteen.. JOS tämäkin on liian rankkaa teille "kirjeen laittajat!" Teitähän tässä pitääkin ajatella..

Olen saanut jopa sähköpostiin kolmelta eri ihmiseltä haukut, että kuinka kehtaan tällasta edes ilmoille pistää.. Kuinka niin?!? Ihmettelen suuresti.. :) Heistä olen kauhea kun edes olen tällasta ajatellut ja he eivät voisi koskaan kuvitellakaan tekevänsä mitään tuollaista.. Eli siis mitä?!!

Kirjoitin vain, sen mitä ajattelen. Olemme tästä puhuneet monen sukulaisen kanssa siitä, että meillä oikeesti on tavaraa NIIN paljon liikaa, että poika ei ole esim. leikkinyt läheskään puolella niistä leluista, joita hän on tämän kahden vuoden aikana saanut!

Ja voi kauhistus, en ole kenellekään tuputtamassa ja antamassa oma tekemiä juttuja!! Olen antamassa vain heille, jotka ovat vartavasten pyytäneet, että tahtovat jotain.. Niin ja lapsille, hehän eivät osaa vielä sanoa, etteivät halua.. :) En ala sitä nyt tässä erikseen pyörittelemään.. Mitä se teille kuuluu?! :)

Sitä paitsi siinähän oli erityisviesti, että postaus on tarkoitettu lähinnä sukulaisille, jotka ovat sen lukeneet.. Kukaan heistä ei ole "kirjeestä" pahoittanut mieltänsä, kuten te rakkaat lukijat!

Meillä on muutenkin tapana ostella ja kysellä toisiltamme mitä tarttemme, eikä ostaa jotain vain, jota luullaan toisen tahtovan.. Kuten esim. petivaatteet ja pyyhkee tai tämmöset.. niitä kun meillä on jo niin paljon, että puolet on edelleen käyttämättöminä kaapin päällä..

Entäs sitten tuo lista, jonka olin laittanut.. Lahjalista.. En ymmärrä miten te olette siitä loukkaantuneet..?? Eihän se teille ole tarkoitettu.. Siinä on vain ne, mitä me tällä hetkellä tarvitsemme.. Sukulaisetkin tietävät nuo. Ja he tietävät myös meidän tämän hetkisen tilanteen mm. sen että mies on sairaslomalla ja joutuuu mahdollisesti vaihtamaan alaakin. Kelan rahoilla ei tällä hetkellä makseta edes lainoja! Minun tuet lapsista riittää juuri ja juuri vastikkeeseen, loppu lainaan ja maksuihin, mutta muuten tekee sitten tiukkaa! Joten anteeksi kun olen teitä lukijoita loukannut tuolla kirjeellä...

Minusta ainakin on paljon kivempi saada sellaista, jota todella tartten ja haluan, kuin jotain mitä jotkut ovat vain ostaneet, koska on ollut pakko ostaa. Ei se vaikuta onko rahaa tuhlannut kuinka paljon vaan se, että antaa sen tunteella ja siksi että saa jotain sellasta mitä oikeesti tarttee..

*ps. Kiitos kaikille kommenteista.. Ei siinä minustakaan ole mitään "pahaa".*