.. Niin olisi taas töitä tehtävä.. (siis ompelua, neulontaa ja askartelua..)

Ompelua:
Tytölle pitäsi tehdä liivimekko, hame ja paita.. Näihin on jo kangas ja kaavat varattuna, mutta en ole jaksanut vielä leikellä. Kaksinkertaiset särystimet nilkkoihin / ranteisiin on tulossa, kunhan jaksan taas alottaa. Myös Jesselle ajattelin tehdä nilkkoihin, kun sillä on AINA nilkat paljaana! Isokasa pullo essuja on tulossa myyjäisiin, leikattuna, ommelta vailla.. Muutama tyynynpäällinen ja pöytäliina on harkinnan alla, kankaat on, mutta en ossaa päättää et miten tekisin.. Kaitaliinaa, tablettia vai iso liina. Tilkkua, neliö vai miten.. Kunhan tästä saan ajatuksesta kiinni ni sit alkaa tulla jälkeekin.. :) Tytölle on tulossa vaippoja ja itselle phs:iä, Jesselle myös suunnitteilla muutama kuivaksiopettelupöksy.. Ruokalappu tytölle joululahjaksi. Kangaskassi...

Tulossa olis myös kestovaippoja, vaatteita ja petivaatteita nukelle, jos joku haluaa pukin konttiin. Lähtee halvalla!!! Vinkkaa vain!

Neulontaa:
Nyt puikoilla on tulossa miehelle sukat, toinen on päättelyä vaille valmis. Tytölle liivimekko, melkein valmis, mutta hukkasin ohjeen!! En osaa tehdä loppuun!! *hupsis* Pyöröllä on hahtuvasta enkeli tulossa, mutta on jotenkin hankala ja oon kahden vaiheella puranko sen kokonaan... Sinne olis menossa mm. joululahjasukkia (kolmet, jos kerkeän) Tossuja (lasten koko, myyjäisiin) Pipo, kaulaliina, villasukat pitkillä varsilla Jesselle. Kauluri/keeppi itselleni. Palmasta tyynyliinan päällisiä Jessen huoneeseen ja olkkariin! Ehkä vielä kummallekin muksulle (ainakin tytölle) neuleliivi..

Askartelu:
Joulukortit odottavat tekijäänsä, tehdään ne Jessen kanssa. Ikkunaan joulumaalit (joko lumisprayllä tai bulgarianjogurtilla kakkupaperin läpi :) ) Huopaheijastimia myyjäisiin. Pakettikortit, lahjapaketit ja leipomuksille "alustoja".

(Nämä nyt tuli yhdellä istumalla mieleen.. Lisäilen/poistelen kun saan valmista..)