Oi voi..
 Kamera on lainassa, tai oikeestaa sen omistajilla.. Eli porukoillani tällä hetkellä..
En siis saa tänne uusimpia kuvia, mutta kerkeehän niitä lisäämään... :)

Sain pojan lapsetkin valmiiksi, en ole ihan niin tyytyväinen, kuin voisin olla, mutta ottaen huomioon, että ne olivat ensimmäiset oma tekemäni, niin olen äärettömän ylpeä itsestäni.. *hehhe* Tosin ne on aivan erikokoiset, vaikkakin aivan samalla tavalla tehty.. Mutta aio silti laittaa ne pojan käteen, kun päivät alkavat viiletä. :)

 Kaulaliinojakin tein tuossa yhden.. Miehellekin pitäisi jotain kehitellä.. En ole koskaan saanut häntä käyttämään kaulaliinaa, vaan hän juoksee pitkin talvee kaula paljaana ja se tekee itselleni kylmää.. (outo sana valinta... :) ) Keksin, miten saan hänen pitämään kaulaliinaa, ainakin toivon niin.. Mies on aivan älytön HIFK-fani, joten Yritän tehdä hänelle Hifk-kaulaliinan.. :) Alku oli helppo, mutta kirjainten tekeminen erivärisillä langoilla, olikin sitten hiukan hankalampaa.. Olenkin jo saanut muutamassa tunnissa aikaiseksi ainakin PUOLET h-kirjaimesta.. Eli hidasta työtä on.. Ainakin näin "alottelijalle".. :) Jos tähtään jouluksi, voin ehkä saada sen siihen mennessä valmiiksi... :)

Keittiö"remontti" alkaa viikonpäästä.. Viemme keittiön ovet maalle, jossa hiomme lakat pois puun pinnalta ja maalaamme ne.. Miehellä kun on vielä viikko kesälomaa jäljellä, toivottavasti se riittää..Lisäksi meinaamme maalata sisäovet, koska ne on kulahtaneet kellertäviksi, josko maalaus auttaisi.. Toivotaan.. :) Maalla kaikki on helpompaa, kun siellä on lääniä enemmän.. :)

Keittiöön pitäs vaihtaa kaakelit noiden kaappien väliin, koska en tykkää keittiöstäni yhtään, viihtyisin siellä ehkä vielä enemmän, jos se olisi lähellekään, sellainen, josta olen aina unelmoinut.. :) Uusi hella, kaakelit, lattia, lamput ja ovet, josko näillä pääsisi alkuun.. :) Astianpesukonekin on listalla, mutta se nyt vissiin tuleekin, jos tuohon "koloon" sen saa mahtumaan.. Hiukan vaatii suunnittelua ja järjestelyä... Mutta, laittelen kuvia sitten, kun jotain on näytettävää.. :)


Kankaita on kertynyt kaappiin kasapäin, mutten millään keksi, mitä niistä tekisin.. Vinkkejä saa antaa!! :)