Tässä muutamia alkutaipaleen kuvia..
Keittiö oli pari viikkoa kuin sotatanner, ei ollut ovia, joten kaikki ihanan sekaiset hyllyt resottivat kaikkien nähtävillä.. Niistä ei siis ole kuvia, vaan ovien maalaamisprojektista.. :)

171945.jpg  Vetolaatikkojen ovet hiottuna, odottamassa vuoroaan..
171948.jpg
Värikartasta ympyröity väri, jota käytettiin.. Tumman ruskea.. Maali näytti violetilta ja ekan kerroksen maalikerrankin jälkeen maalattu pinta oli hiukan violettiin vivahtava, meinas mennä maalausinto, jo ekan pensselivedon jälkeen.. :) 171943.jpg


Kaapit odottavat pääsyä hiottaviksi..
171939.jpg
Ensimmäinen ovi maalattu! Maali jää tosi epätasaisesti puuhun kiinni, joten näyttää hiukan hassulta.. Tässäkään vaiheessa en vielä kauheasti tykkää tästä maalin väristä..171940.jpg


Täysin epäonnistunut maalaus, tähän oveen käytettiin hiomakonetta paljon!! (siksi epätasainen, onneksi vääräpuoli!) Muihin käytettiin konetta vähemmän..
171952.jpg Tässä valmistuu kattotasoon upotetut valot.. Alku aina hankalaa.. Ideat on aina hyviä, mutta toteutus vaatii sitten mutkien kautta onnistumisia.. :) -miehet-171951.jpg Ensimmäiset kaapin ovet kiinni! Paikoillaan nämä näyttävät paljon paremmilta, kuin anoppilan "autotallissa".. :) Nyt tykkään jo kovasti.. Keittiö kaipaa uuden lattian ja seinälaatat..:) (lattia tulossa ensiviikolla..:) )171950.jpg JA tämä komistus!! ASTIANPESUKONE!! Saatiin loistava tarjous!! Kiitos suhteiden ja loistavan (ja kärsivällisen) myyjän... Hinta 599e ja komistus lähti kotiin 465e!! -kiitos!! :):)


... lisää kuvia, kunhan saan taas kameran toiminta kuntoon.. :)