Kotiahan se takapihakin on.. :) Eikös vain.. :)
Muutettiin siis talvella, joten näemme pihan nyt vasta oikeen kunnolla.. :)
Ja se vaatii paljon, jotta siitä tulisi meidän oma paratiisimme,
sillä nyt se on lähinnä helvetti! :)

Kesäkuu 2006

Ja meillä se oli aivan tyhjä ja kukaton.. :)
147259.jpg

Keskellä pihaa älytön koivu, jonka joku saa tulla kaatamaan, jollei se ite tajuu lähteä.. :) Lisäksi pihalla oli pieni ja tikkunen terassi, yksi puolikuollut oksa, tuossa loistavan sinisen kukan vieressä, näettekö?? :) Ja tuo koivu.. Kaikki paitsi koivu lähti kävelemään.. :)  Tässä näkyy, että multaa on jo varattu.. Näitä tosin tuli vielä ainakin 12 pussia lisää.. ja vieläkin pitäs ostaa.. :) Aita on koiraa varten, mutta myös poikaa varten, ettei juokse naapurin puolelle, eikä tielle, joka on heti tuossa koivu takana..
147258.jpg
Ihmettelin vähä, kun ei naapureiden pihojen välillä ole mitään aitoja.. (siis tuon ruskean lisäksi) Mutta, olen jo tottunut siihen, ainakin meillä on rajattu piha.. ;)

Valmiina, paikoillanne ja valmis.. :)
147260.jpg
No ei sitten lähellekään! Mutta hyvässä vauhdissa..

Uusi terassi on tehty! Se on melkein puolet isompi kuin aikaisemmin. Ja sitä nostettiin niin, että on nyt oven kynnyksen kanssa samalla tasolla..  "Kukkapenkkiini" istutin hernettä, porkkanaa, syötäviä kukkia, krasseja sekä muutamia muita kukkia.. :) Kaikki ovat tällä hetkellä kukassaan.. :) Kukkapenkki aidattiin lautojen pätkillä ja reunustettiin miehen kotipelloilta löydetyillä kivillä..

147263.jpg
Aitaa tehtiin myös terassin ja kukkapenkin väliin, jottei koira, EIKÄ poika mene hyppimään multiin.. Muutaman kerran ne sieltä jo yllätettiin.. :) Virheistä oppii.. :)

147264.jpg
Tosin se todellinen syy on kyllä tässä.. Emme halunneet, että kumpikaan pääsisi suoraan terassilta hyppäämään niin houkuttelevaan porealtaaseen.. :)

147265.jpg
Muutamassa kuukaudessa tämäkin on vihreämpi.. Mutta vaatii vielä väriä.. :) En oikeen keksi, mitä siihen ostaisi, mutta vihreyrrä siinä alkaa olla jo ihan tarpeeksi.. :) Suihkua saa tosin olla viikon välein melkein puhdistamassa, kun koivun siitepölyt ja muu tukkii sen koko ajan.. Saas nähä miten tämä selviää talvesta.. :)


-Pihaan on kuvien oton jälkeen lisätty aurinkokennovalot, sekä muutamia kukkia.. :)
- Myös pihakalusteet ovat vasta hankinnan alla, tai ne on jo ostettu,
mutta ne pitäisi hakea Karstulasta.. :)
-Vielä varjo puuttuu tai joku katos..