Joulukortit laitoin eilen postiin ja osa on jo menny perillekin.. :)
Ainoa mikä harmittaa on se, että unohdin ottaa niistä kuvia.. :(
Kiireessä niitä tein ja kiiressä ne postiin vein.

Harmistus on kova.. Mutta ei voi mitää..

Kortit oli valkoista kartonkia, jossa oli ikkunan kuva (sellanen oikein josta näki sisään ja ulos.. :))
Laitoin jokaiseen ikkunaan tummansinistä ohuehkoa koristepaperia, jossa toisella puolella oli hopeisia tähtiä (olivat siis koholla..) Näytti siis siltä kuin olisi katsonut ikkunasta tähtitaivasta.. :) Koristelin ikkunan tulip-väreillä ja joihinkin laitoin ääriviivatarroja.. Esim. lumiukko, kuusi, kellot, joulupukki ja kynttiöitä..
Sisälle kiinnitin sellaisen huopakuusen ja koholla olevan pikkuisen joulupukin..(näitä ei ollut kaikissa) Lisäksi joissain oli sellaisia koriset kulkusia puusta tehtyjä, jotka oli maalattu hopealla ja kullalla.. Ompas vaikea selittää :) Joihinkin ikkunoihin laitoin paperin väärinpäin eli sen pelkän tumman sinisen puolen ikkunaan, jolloin ikkunalaudalle laitoin kynttilöitä tai lumiukon pilkistämään sisälle päin.. :) Kauniita niistä tuli :D

Tässä muuten kuva siitä yhdestä ainoasta, joka meni pilalle ja jota en kenellekään lähettänyt.. (oli ensimmäisiä kokeiluja.. :D)

299503.jpg
Korttipohja näkyy hyvin, mutta koristukset jäi pikkasen salaman alle.. :)


299504.jpg
Tästä keskiaukeamalta löytyy pukki ja kuusikin.. Tosin hiukan valottuneena.. :(

299505.jpg

Ja vikasivulla näkyy vielä tähtöset-- Joihinkin kortteihin en laittanut kuin tuohon toiselle puolelle tähtipaperin, ja kirjotin joulutervehdykset tähän valkoiselle..

olipa vaikea selittää.. Saiko kukaan selvää?!