Oon kehittelemässä tuohon vauvan pinnasängyn päälle tuollasta Ikean "hyttysverkkoa", joka kiinnitetään katoon.. Tässä yksi kuva siitä

598512.jpg

Kysymykseni onkin, että miten sitä voisi "koristella".. En keksi mitään!!
Meillä on huoneessa beigen väriset seinät, pinnasänky on beige, sinisillä puolilla... Ja tuo näyttää pikkasen ankean vaalealta, huoneeseen.. Ajattelin, et vauvan olisi kiva katsella siitä jotain, kun ei meillä tuota mobileakaan ole.. Nyt kaikki vinkit kehiin!!!

*Parhaille vinkeillä iso halaus ja kunnia "ideasta".. :) *

Heips.. Tässä päivitys tilanteeseen.. Tällänen pikakoristus tuli tälläkertaa.. En jakanut alkaa tekemällä tekemään kun nämä helteetkin tähän tupsahti.. Väsäilen sitten joskus, jos jaksan..
Hyvin näkyy kaikki sotkut tuolta sängyn alta.. Kiinnittelin vain pehmoleluja naruilla tuonne ylös ja pehmot ovat sen verran vielä korkealla, että pikkasen niitä lasken, mutta kuitenkin sen verran korkealla, ettei vauva niihin pääse käsiksi!

633451.jpg633452.jpg
Noita leluja on siis kiinnitetty ajatellen, että vauva niitä katselee, joten ovat tavallaan päät alaspäin..;) Hassun näköisiä ja mieskin hetken aikaa mietti, että sanooko siitä ääneen, vai antaako olla.. :) Eihän se nyt ole kiva toisten takamuksia kattella..eihän..?!  Hyvin näkyy tuo minun 1v kuvani tuossa takana.. *nolostuu*
633455.jpg
Tässä vielä tuota sänkyä "sisältä".. Nyt sen on vallannut pehmolelut ja imetystyyny, kun vihdoin sain sen salakavalasti "varastettua" pojalta, joka sen tosiaan omi täysin itselleen.. :)