613998.jpg
Iso M-koon musta PUL-kuori, sisällä värikäs trikoo.
M-koon täyttövaippa, päällä seepra trikoo, sisällä flanellia.
Imuina: sisäimu alimmaisena 8 kerrosta flanellia, pääli-imu: violetti puuvilla päällä 3x bambu, 4x flanelli
*muoks* Näissä molemmissa istuvuus on täydellinen! Seepravaippa on aivan mahtava tytön päällä!

613999.jpg Musta pul-kuori sisältä!

Värikäs seepratäyttö sisältä:
614003.jpg614004.jpg
Lisäimuläppäset on irralliset (kiinni toisesta päästä) ja toinen menee tuonne sisään "piiloon" ja sinne saa tarvittaessa lisäimujakin tungettua.. Kuivuu nopeasti.. :D
614006.jpg Päällä seisova seepra takana..


614008.jpg
Pul-kuorelliset..
*muoks* vihreä ja sininen kokeiltu.. Kummatkin toimii loistavasti! Sininen oli pomminvarma 2.5h päikkäreidenkin jälkeen (oli vielä varuulta 3xflanellitaitto sisässä..)

614011.jpg Limen vihreä m-koon kuori, sisällä onteloneulos. (Ompelujälki loistaa kivasti.. Onneksi tuli ihan siistiä ommelta, jottei niin harmita, et väri on noinkin tumma.. :) )

614012.jpg Sininen unelma "all-in-one"/täyttövaippa.
Eli pul-kuori, sisällä "trikoota" ja lisäimulipare (bambu, frotee ja flanelli) lisäksi täyttöaukko edessä, jos tarttee lisäimulle tilaa.. :)  Onnistui erittäin hyvin, oon tyytyväinen.. :)
614014.jpg ja tässä sivulta. (kummari menee siivekkeestä siivekkeeseen ja se on ommeltu molempiin kankaisiin kiinni. Pysyy hyvin "paikallaan" ja onnistui ekalla kerralla oikein huyvin.. Hiukan pelotti kokeilla tuollalailla ommella, mutta teen uudemmankin kerran..)


614016.jpg Ja ruskean täyttökuoren sisältö.. Hiukan hassu kuva, mutta tarkotus oli vain näyttää, et etureunassa on täyttöaukko, muuten kuin kuorivaipaksi tehty.... :) Ja L-koossa, eli menee pitkään, toivottavasti sopii ja mallina toimii.. ;)