Oon koko viime viikon suursiivonnu kotia, (eikä vieläkään ole mitään edistystä vauvarintamalla..)
Ainakin nyt on kaikki paikat siinä kunnossa, että elämä voi jatkua (järjestelty, siistitty ja "vaarat"(=työkalut) viety pois lojumasta!)
Nyt voi ottaa rauhallisesti (niin varmaan) ja odottaa millon tullee lähtö..

Siivosin tänä aamuna vaatehuoneen ja vaatekaappini (myös Jessen vaatteet).. Pitäs vielä silittää iso kasa pyykkiä pois lojumasta, mutta eka taidan mennä siivoo pojan huoneen loppuun! Vessat on siivottu ja tavarat laitettu paikoilleen. Parveke (ja terassi) tyhjätty ja siistitty..


Keittiö sai uudet verhot (tampit pikkasen vinossa, kävin just tökkää ikkunan kiinni.. :) ).. (muutenkin siivottu kaikki kaapit yms, lattiasta kattoon!!) Oli aika likasta.. *vihellys* Nyt on puhdasta ja siistiä.. Lattiaan pitäs saada vielä (kesän aikana) laatat (kun aikaa on..)
751314.jpg 

Olohuone:
Hups, jäi tuo valokuva albumi tuohon sohvalle, laittelin pojan kuvia sinne.. Kaikki kuvat 2 vuoden ajalta laittamatta.. Niitä on jokunen tuhat vielä laittamatta!! Sain jo kastekuviin asti laitettua.. Eli pari ekaa kuukautta.. Kyllä se siitä, ehkä joku päivä.. *vihellys*
Pojan keinutuoli sai uuden päällisen viime viikolla.. :) Ja verhot pikkasen liehuu, en oikeen tiiä miten ne laittasin "kauniisti"..

751317.jpg751318.jpg


Meidän makkari:
Vauvan sänky ja verho odottaa tuhisijaa...
Oma sänky sai uuden peitteen viime viikolla. (kuva otettu parvekkeen puolelta.. :) )

751320.jpg

Oon tästä menossa tekee loppu siivousta pojan huoneeseen, kyllä siellä sitä tavaraa on! Oon monta päivää jo siivonnu, eikä vieläkään valmista.. Onneksi poju on viikonlopun Karstulassa, mummolassa, niin saa rauhassa siivota.. :) Laitan tästäkin kuvaa sitten kun saan kameran takasin  - veli kävi ja haki sen hoitoon.. :D

Koko ajan pittää keksiä jotain tekemistä, muuten tulee ikävä pikku miestä.. En osaa ollenkaan rauhottua paikalleen, vaikka nyt olisi aikaa, kun mieskin on vielä töissä.. Mutta ei.. ei osaa olla yksin!!! Meen keksimään jotain tekemistä.. Ehkä ne pyykit, tai sitten se pojun huone..hmm..