Tälläsiä enkeli "tauluja" meiltä lähti mm. muksujen kummeille ja isovanhemmille.  Oikean puoleiset on poika 3v ihan itse maalannut.. (äiti autto ihan pikkusen hankalimmat kolot..) Oli tosi innoissaa ja tykkäsi. Tehdessää mietti aina kummalle kummilleen sitä tekee.. Vasemman ruskeat enkelit: poika maalas näistä enää tuon ruskean osuuden, ei jaksanut sitten enempää.. Enkelien hiukset puuttuu vielä tässä vaihessa, mutta sellasetkin sitten tosiaan tuli...

Ostettu cchobbystä, (sain hyvään hintaa 8 kpl tais maksaa 10e, vai oliko alle..??) Johon olen täydellisesti hurahtanut.. Kaikki sinne joukolla.. :)

Sitten kauppakassit: poika piirtänyt näihin kangastusseilla isän kanssa ja äiti ommellut.. nämäkin meni kummeille. Yllä siis pojan tekeleet ja alla neidin jalan/käden jäljet + piirrustukset.. :) Jotka meni sitten tytön kummeille.

Nämä taas on omia tekeleitäni.. Ensimmäiset huovutetut "korit", jotka koristivat puna-valkoruutunauhan kera meiän joulukukkia.. :) kuvassa justiin pesusta tulleet, enkä vielä oo kunnolla niitä venytellyt.. Kiirus oli vaan ottaaa kuvaa.. ;) Vasemman puoleiset on pieniä, niihin mahtu joulutähti ja tuo oikean puoleinen on sitten isompi ja siihen sain mahtumaan joulutähden lisäksi 2 hyasinttiä..